Двете загуби поред на Спартак не променят абсолютно нищо относно амбициите,

...
Двете загуби поред на Спартак не променят абсолютно нищо относно амбициите,
Коментари Харесай

Двете загуби на Спартак не променят нищо, но са поучителни

Двете загуби подред на Спартак не трансформират абсолютно нищо по отношение на упоритостите, задачите и класирането му във Втора лига. 

Пораженията от Литекс и Добруджа обаче са поучителни и дават повод за размисъл, тъй като е явно, че бяха допуснати слабости и неточности, които би трябвало да се отстраняват в придвижване.

Така че тези издънки може би са донякъде и за положително, от една страна, за да си извади спортно-техническият щаб заключения и да си извлече поучения, а от друга, в случай че има футболисти, които са литнали в облаците, бързо да бъдат приземени.

Иначе и друг път Спартак е бил на второ място през сезона, изостава само с три точки от водача и има мач по-малко. Варненци водят с 4 пункта на Хебър, а на следващия ден ще имат преднина от една, три или четири точки и пред Миньор, който ще е с мач повече и тази пролет гостува във Варна.

Другата събота Спартак ще се върне към успехите при визитата на изпадналия на процедура към този момент Левски в Лом, а по-късно двуседмичната пауза идва тъкмо в точния момент. През нея спартаклии ще имат опция в тренировките да си избистрят главите и да презаредят батериите, с цел да стартират с семейството на дубъла на Лудогорец на 2 април последния и съдбоносен взлом към елита.

Недко Петров, petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР